logo logo
Case Blik

Blik FIlm

een nieuw gezicht voor een bedrijf dat draait op emotie

Wat doet BLIK film? In een zin: BLIK maakt filmpjes. De naam zegt het al. Een tikkeltje kort door de bocht want doordat wij het kantoor met BLIK delen, zien we precies hoeveel aandacht en liefde er in zo’n ‘filmpje’ van BLIK gestopt wordt. Een betere uitleg zou zijn: BLIK heeft het leveren van kwalitatief hoogwaardige videoproducties met doordachte boodschap binnen tijd en budget tot hogere kunst verheven. Maar dat klinkt dan weer zo hoogdravend, en dat past niet bij BLIK.

UITDAGING

BLIK heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd en heeft daarom haar sporen wel verdiend. De awards stromen binnen, nieuwe klanten idem dito. Het oude logo van de start van het bedrijf was daarom wel toe aan een refresh. Ook de naam kan korter: BLIK Filmcommuncatie werd BLIK film. Lekker duidelijk, lekker kort.

Blik Stijl
Case Blik

HEADER

Lorem ipsum blaat blaat blaat. Terugkijkend op het spoor, voor een kleine groene tas. Ik moet er net zo één vinden, want ik word gek. Niet in zicht in de nacht, niet in zicht in de dag. Terugkijkend op het spoor, ga ik het op mijn manier doen.