logo logo
Case In60Seconds

IN60SECONDS

conversiekanaal voor visuele communicatoren

in60seconds maakt complexe materie begrijpelijk door middel van visuele communicatie. Dat doen ze vaak door middel van explanimations – korte, hoogwaardige animaties waarmee complexe onderwerpen behapbaar worden uitgelegd. Dit doen ze voor kleine en grote bedrijven, van snelle startups tot multinationals.

UITDAGING

meer ruimte voor groei

Al vanaf het begin van in60seconds in 2011 zijn wij betrokken bij de website van in60seconds. De eerste website was gemaakt voor een jong bedrijf met 4 mensen, inmiddels is in60seconds marktleider in haar vakgebied en zijn er meer dan 20 mensen in dienst. De website was op de groei gemaakt, maar vertoonde toch haarscheurtjes aan de randen. Het werd dus hoog tijd voor een moderne website met de vernieuwde huisstijl om het bedrijf te helpen bij de volgende fase van groei.

In60Seconds Mobiel

De website is voor in60seconds een belangrijke poot van het saleskanaal. Via zoekmachines en advertenties worden koude leads omgezet in nieuwe klanten. Aan ons dus de uitdaging om een raamwerk te leveren waarin dit salesproces verder ontwikkeld kan worden.

UITWERKING

een flexibele gereedschapskist

Bij in60seconds werken mensen die gewend zijn om digitaal en visueel te werken. We wilden ze op de nieuwe website daarom vooral de mogelijkheid bieden om zelf te bepalen hoe de website ingedeeld zouden worden. We hebben daarom een toolbox met uiteenlopende bouwblokken ontworpen. Met deze bouwblokken kan in60seconds zelf bepalen hoe hun pagina’s opgebouwd moeten worden en hoe hun product, case of blog er het beste uit kan komen te zien.

In60Seconds Animaties

ANIMATIES

practice what you preach

in60seconds staat voor animaties als medium om informatie over te brengen. Dat principe hebben we ook doorgevoerd en de ruimte gegeven op de website. Zo is er op bijna elke pagina wel een bewegende graphic te vinden die de inhoud versterkt.